UEFA Champions League 2004-05: Djurgårdens IF – Juventus FCTercera ronda de clasificación, partido de vuelta entre Djurgardens IF y Juventus FC Jugado en el Estadio Råsunda el 25 de agosto de 2004.

Camisetas Países Bajos Últimas noticias de fútbol y toda la actualidad nacional e internacional sobre el deporte rey

Esta entrada ha sido publicada en Noticias de Camisetas Fútbol y etiquetada como , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

29 respuestas a UEFA Champions League 2004-05: Djurgårdens IF – Juventus FC

 1. Oliwer Cedermark dijo:

  Om Djurgårn hade mött dem 02 eller 03 hade det gått mycket bättre

 2. christoffer501 dijo:

  Wow! Arnengs mål där är fantastiskt. En av mina favoritmål av djurgården

 3. tysswe1 dijo:

  fan vilka jävla minnen!

 4. BillyBoysing dijo:

  Elias Storm mot Trezeguet.

 5. DIF Football TV dijo:

  Dags att lägga ner diskussionen när du inte ens får till din fakta. Vi snittade 5500 sista gången vilket är mer än dom 5000 du snackar om som ska vara de enda som är på plats när det är bottenstrid.

 6. WeMissOldTibia dijo:

  Poängen är väll snarare den att av dessa 45 000 ni hade så har ni bara 5000 kvar vissa matcher på stadion, och det är inte genom att åka ur allsvenskan, det är bara genom att ni hamnar på den undre halvan i serien. Senast ni var i superettan snittade ni 2800.

 7. WeMissOldTibia dijo:

  På söndag skulle jag tro 🙂

 8. DIF Football TV dijo:

  Vi drog över 45000 mot Norrköping och Göteborg. Då kommer jag kunna säga: När har ni dragit över 45000 utan ett derby?

 9. WeMissOldTibia dijo:

  Det är en jämförelse där parterna har olika förutsättningar, ni hade vi ett oavgjort avancerat, vilket inte riktigt gällde för oss, det gick betydligt sämre för oss än så. Som jag sa, vi har sålt 29 000 till bandyfinalen och det kommer bli mer, vi får se om 5 dagar när jag säger samma sak som du, "när har djurgårn dragit över 35 000 utan derby?" 🙂

 10. DIF Football TV dijo:

  Men ni misslyckades ju när ni väl har haft chansen. 18000 mot Partizan. Vi fick åtminstone över 29000.

 11. WeMissOldTibia dijo:

  Okej men då kan du inte heller fråga oss när vi har haft över 20 000 eftersom vi aldrig har haft möjlighet att ha det på grund av vår arenas kapacitet, logik. Har belägg för att senaste premiärmatcherna samt cupfinalen skulle dragit över 20 000 men arenakapaciteten är för liten. Vi har sålt 29 000 till bandyfinalen om 5 dagar.

 12. DIF Football TV dijo:

  Det tycker inte jag. Försök säger mig ingenting, utan slutgiltiga siffran är det enda som gäller. Även efterfrågan där biljetter lottas ut kan även gälla som används i Dortmund och Munchen.

 13. WeMissOldTibia dijo:

  Jag påstår inte att vi skulle haft 70 000 på plats på hemmapremiären för att det gjordes 70 000 försök. Jag menar att 70 000 försök och slutsålt på 40 minuter borde innebära minst omkring 20 000. Det är möjligt att ticnet kraschade, men jag tycker ändå att 70 000 försök motiverar argumentet att det borde vara 20 000 på plast. Det kan man mycket tydligt se nu också om man tittar på hur många sålda det är till bandyfinalen då vi inte har en kapacitetsgräns på strax över 10 000.

 14. DIF Football TV dijo:

  Varför fullsatte ni inte eran arena förra året då om ni nu hade en efterfrågan på 70000 pers. Det råkar inte ha kommit till dig att 70000 kan referera till att samma personer har fått försöka köpa om biljetter flera gånger? Kraschade inte Ticnet dessutom?

 15. WeMissOldTibia dijo:

  Vi kan konstatera att Bajen hade varit runt 20 000 senate hemmapremiärmatcherna men arenan har inte kapacitet till det, hänvisar till del 1 för argument och att det gjordes 70 000 försök att få tag på biljetter, ganska uppenbart alltihop. Dina försök att smutskasta oss fungerade inte.

 16. WeMissOldTibia dijo:

  Vad gäller matchen mot Partizan var vi inte i samma sits som ni är i denna match, ni kryssade mot Juve på bortaplan vilket gav er större chans att kunna gå vidare, det lockar publik. Slå på text tv sida 307 på SVT 1, vi har sålt över 29 000 biljetter till bandyfinalen om 5 dagar utan att motståndarna har spelat klart om vem som ska få möta oss. DEL 2

 17. WeMissOldTibia dijo:

  Vi var rättare sagt 11 700, vilket beror på att bortasektionen inte var full (Halmstad supportrar), de hade omkring 1000 platser över, ditt argument är byggt på felaktigheter och är inte genomtänkt. Biljetterna till Hammarbys sektioner såldes slut på 40 minuter efter biljettsläpp. Bör tilläggas att dif inte fyllt stadion sedan ni var i guldstrid (medgångssupport?). DEL 1

 18. DIF Football TV dijo:

  Roligt då endast ca 11000 var på plats vid er premiär.

  Ett exempel. Partizan Belgrad 2002 i Solna. Ni var endast 18000.

 19. WeMissOldTibia dijo:

  DEL 2. Söderstadion har bara kapacitet att ta 12 800 vilket vi alltid fyller på hemmapremiärerna så jag förstår inte när tillfället att fylla över 20 000 skulle ha varit, du får gärna presentera ett förslag för när det skulle ha inträffat. Det som bör tilläggas är att det gjordes 79 000 försök att få tag på biljetter till förra årets premiär, vilket självfallet skulle innebära en publik på över 20 000.

 20. WeMissOldTibia dijo:

  Var det endast ett hån? Jag ser bara p12or vid det tillfället, så det bygger ju ändå på verkligheten, ni har flest p12or i er klack av samtliga 08 klubbar.
  Sen till ditt nästa argument, ja det är lite svårt att locka över 20 000 då du räknar bort våra derbyn. Vi har inte varit i europa på den nivån ni var under denna match så det är en jämförelse där lagen har olika förutsättningar och dif har fördel på det sättet. Del 1

 21. DIF Football TV dijo:

  "0:00:08 haha dom zoomar in på klacken, allt man ser är bara p12or, det är precis vad ni är"
  Det här var endast ett hån. Jag kan ju göra likadant. När har vraket själva lyckats locka över 20-25000 människor till en arena? Och då räknar vi inte med derbyn.

 22. WeMissOldTibia dijo:

  Jag anser att mina kommentarer är seriösa och relevanta och bygger på fakta samt innehar verklighetsförankring, så du får gärna säga vilken av mina kommentarer som höll låg nivå. Tycker inte att en kommentar håller låg nivå bara för att den innehar ett negativt omdöme om er klack på er fotbollskanal.

 23. DIF Football TV dijo:

  DIF*. Ni bajare får gärna kommentera och checka våra matcher här, men ni behöver inte göra kommentarer som håller låg nivå.

 24. WeMissOldTibia dijo:

  Dif är en bit ifrån TOP 3 (Bajen, aik, mff) men har varit bättre än göteborg i år skulle jag säga

 25. Addiweed dijo:

  Vilket inte är allt för lågt, även om jag håller oss lite högre i Allsvenskan. Men alla har ju olika åsikter. Men ett gäng P12:or vill jag inte kalla dem.

 26. WeMissOldTibia dijo:

  Ni är inte högre än 5a eller 4a i Sverige i fotbollsklack, det går att skapa tryck på stadion bara de att era sånger inte håller längre än 1 minut. Är insatt i svensk supporterkultur, tittar alla lag, ser difs sofialäktaren och diffotballtv samt läser forum och hur folk rankar.

 27. Addiweed dijo:

  Vilket lag håller du på? Tror det är lite svårare att skapa tryck på Stadion än t.ex. Söderstadion eller Råsunda. Men ändå så är vi bland sveriges bästa. Och hur vet du att vi är svaga på läktaren? Kollar du på mycket DIF-matcher eller?

 28. WeMissOldTibia dijo:

  det var bara ett konstaterande, det kan också i sin tur förklara varför ni är så svaga på läktaren (främst stadion)

 29. Addiweed dijo:

  Kom och säg det till dom i verkligheten istället för att sitta bakom en jävla skärm och leka kaxig.

Los comentarios están cerrados.