Heerlijke wedstrijd alcanzó el GOL en 9️⃣7️⃣e MINUTO 😱 | Samenvatting Juventus – SevillaIgual que Juventus – Sevilla, mitad de la final de la Europa League, disputada el 11 de mayo de 2023. Aquí está gratis: — Meer zien van ESPN Nederland: Website: Instagram: Facebook: Twitter: TikTok: – Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Resumen de antecedentes: Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL Para ver todo el contenido sobre la nueva Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met of newewe trainer Alfred Schreuder? ¿De pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? ¿En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior y FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. En la lista de reproducción deze kijk je straks alle samenvattingen, destaca en unieke momenten van eredivisieclubs uit het eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Haga clic en snel op de afspeellijst! Ontdek de Eredivisie | ESPN NL Ontdek de Eredivisie es una serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? De weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou ganó 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? ¡Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie! – Welkom op het YouTube-kanaal de ESPN Nederland. ESPN es el canal deportivo de Nederland y todo el mundo sobre el partido de fútbol. Van Eredivisie voetbal se reunió con Ajax, PSV y Feyenoord contra Europa League voetbal, Conference League voetbal y alles over het meest actuele transfernieuws zoals of komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn y Guus Til. Mire todo sobre el canal de YouTube de ESPN Nederland de Keuken Kampioen Divisie. Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, entrevistas met of beste voetbalspelers y de mooiste Goals en grappigste fragmenten. ¿Qué tal? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? ¡Abonneer snel op het ESPN kanaal! – #ESPN #ESPNNL #Juventus

Camisetas PERÚ Todas las ultimas noticias sobre el Real Madrid de fútbol, crónicas de los partidos e información sobre los jugadores y el entrenador.

Esta entrada ha sido publicada en Noticias de Fútbol y etiquetada como , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

28 respuestas a Heerlijke wedstrijd alcanzó el GOL en 9️⃣7️⃣e MINUTO 😱 | Samenvatting Juventus – Sevilla

 1. Laura Thijsen dijo:

  Jeventus was echt 💯 procent beter

 2. Matthijs van Emous dijo:

  sevilla is echt een vreemde ploeg

 3. Sher S dijo:

  Leuk die jubileum voor bonucci, maar die ken t ook echt niet meer belopen.. als juve prijzen wil pakken moeten ze aantal versterkingen halen. Met dit team scoor je nog geen 4x in een wedstrijd. K zie vlahovic ook geen potten breken by juve helaas.

 4. Jan Transitie dijo:

  Zei er iemand dat ik dik was?

 5. Hossam Zerouali dijo:

  Bounno echt een geweldige keeper zeg wauw🐐🔥

 6. Erkan Agar dijo:

  sevilla maakt het wel thuis af,blijven vooral altijd cupfighters

 7. Las Palmas dijo:

  Nesseyri, Bono sbo3a. dima Maghrib

  Dima Morocco

 8. dwd_010 dijo:

  Bounou heeft zwaar andere club nodig

 9. Mootje dijo:

  Bounou en En-Nesyri horen bij grotere clubs

 10. Mpower dijo:

  Blessure tijd was voorbij, waarom laat hij nog de corner nemen?

 11. GieraZzZ NeedaSmoke dijo:

  Bono!!!

 12. Max Groenewegen dijo:

  vond sevilla meer dominant maar juve moet je 100% tot t laatste fluit signaal en dat bewijst Gatti maar weer is. uit pot gaat er spannend worden hoop dat mn clubje juve door kan

 13. ragheed Wasteen dijo:

  Bedankt voor de toto

 14. sam dijo:

  Let maar op real madrid en sevilla kampioen 😅

 15. Unite2Fight dijo:

  Ocampus was gewoon goed hoor bij Feyenoord was hij nie weg gestuurd

 16. Unite2Fight dijo:

  Roma gaat waarschijnlijk weer cup winnen

 17. ismail haji dijo:

  Bounou nummer 1

 18. Luuc dijo:

  Deze titel kan niet waardelozer

 19. Sabr dijo:

  Wat een keeper die Bono. Hoe is het mogelijk dat hij nog bij Sevilla speelt. Genoeg topclubs die hem kunnen gebruiken.

 20. LinksRechts dijo:

  Sevilla koning europa league die gaan thuis wel winnen denk ik

 21. justimre dijo:

  Sevilla zijn toch wel de gedoodverfde favoriet in de UEL de laatste jaren, maar dit zou wel eens een hele pijnlijke goal kunnen zijn…

 22. Maric Gesink dijo:

  Juve robbed

 23. NbaSticky dijo:

  Juve 🖤🤍🦓!!

 24. Mehmet Mehmet dijo:

  Sevilla gaat het thuis af maken

 25. Mo Mo dijo:

  Bono 🇲🇦

 26. Amir dijo:

  Het is pas klaar na het fluitsignaal

 27. Echte Zooi dijo:

  Bounou kan wel de hele wedstrijd als muur gaan dienen. Als de verdediging de laatste minuut gaat slapen en 2 man voorbij laat kan hij vrij weinig aan doen

 28. Stokbrood dijo:

  Weer En Nesyri die Sevilla van de afgang weet te redden. Begint een gewoonte te worden. Wat is hij toch goed. Ik denk dat het toch echt Sevilla-Roma word. Sevilla in de Europa league blijft een verassing en al helemaal thuis.

Los comentarios están cerrados.